Knižné publikácie z deblokácie dlhu Ruskej federácie - Nováková, Gabriela
Knižné publikácie v ruskom jazyku, ktoré získala Slovenská ekonomická knižnica EU v Bratislave v rámci deblokácie dlhu Ruskej federácie voči Slovenskej republike. Dostupnosť publikácií na online katalógu knižnice a v študovni knižnice. Zoznam knižných publikácií.