Dokonalá konkurence na internetu - Víšek, Ondřej
Pojem dokonalá konkurencia. Internet ako prostredie, v ktorom je možné realizovať obchodné transakcie. Podmienky prekážok vstupu na trh v tomto prostredí. Dokonalé informácie. Smery vývoja.