Informačné systémy, vývoj, vlastnosti - Gašperanová, Agneša
Agendové spracovanie informácií. Základné črty agendového spracovania. Ochrana údajov v databankách. Databázové systémy. Požiadavky na vlastnosti databázových systémov. Informačné systémy. Dôvod tvorby informačného systému organizácie. Štruktúra informačného systému. Bezpečnosť v informačných systémoch. Definícia informačného systému. Kvalitné informácie ako nutný predpoklad kvalitného riadenia.