Novela zákona o dani z príjmov - Bielená, Jana
Základné zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 621/2007 Z.z. o dani z príjmov. Novelou sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov. Zmeny v časti dane z príjmov fyzickej osoby. Zmeny v časti dane z príjmov právnickej osoby. Zmeny v spoločných ustanoveniach. Príklady.