Tvorivosť v práci riaditeľa školy - Zelinová, Milota
Tvorivý prístup. Uplatňovanie tvorivosti v niektorých základných riadiacich činnostiach. Charakteristika axiómov tvorivosti. Možnosti zvýšenia tvorivosti v práci manažmentu školy. Príklad.