[Hypotekárne bankovníctvo finančné nástroje na podporu bytovej výstavby na Slovensku] - Pilch, Ctibor, 1957-
Recenzia na monografiu štvorčlenného autorského kolektívu v zložení Rudolf Sivák, Eva Horvátová, Viktória Múčková a Dana Tkáčová, ktorá pojednáva o problematike hypotekárneho bankovníctva na Slovensku, ale i v prostredí európskeho trhu. Nedávno vydaná publikácia nadväzuje svojim zameraním na trend rastúceho významu hypotekárneho bankovníctva v súvislosti s jeho uplatnením sa na slovenskom trhu a je vysoko aktuálnou prácou aj v súvislosti s krízou na americkom hypotekárnom trhu.