Systémové riziko na finančnom trhu vo vzťahu k finančným konglomerátom - Makúch, Miroslav, 1981-
Systémové riziko a ďalšie riziká s týmto rizikom súvisiacimi, riziká nákazy a morálne hazardovanie vo vzťahu k finančným konglomerátom. Priame a nepriame kanály šírenia nákazy a motívy morálneho hazardovania finančných konglomerátov. Negatívny vplyv pôsobenia finančných konglomerátov na stabilitu finančného systému.