Hlavné ciele Slovenska pri napĺňaní Lisabonskej stratégie - Bartl, Jaroslav
Napĺňanie cieľov revidovanej Lisabonskej stratégie členskými štátmi Európskej únie, a teda aj Slovenskom, pravidelne vyhodnocuje v hodnotiacej správe Európska komisia. Aktivity Slovenskej republiky na odporúčania Európskej komisie. Strategické ciele a úlohy navyše. Odkaz pre štátnu a verejnú správu. Posledná zverejnená správa pre Slovensko - december 2006.