Po siatí nasleduje zber úrody - Škriniar, Pavel, 1979-
Investovanie a vyberanie peňazí z podielových fondov. Podpísanie zmluvy ako základ na investovanie do podielových fondov. Posielanie peňazí je podmienené podpísaním pokynu na nákup. Odoslané peniaze sa podielnikovi pripisujú na jeho investorský účet. Spôsob výberu peňazí.