Označenie potraviny má byť presné
Čo všetko vyžadujú právne predpisy Európskej únie pri označovaní potravín. Označovanie potravín - množstvo, názov výrobku, zoznam zložiek, trvanlivosť, výrobca/dovozca, organický výrobok, geneticky modifikované organizmy (GMO), pôvod, informácie o nutričnej hodnote, vyhlásenia o nutričnej hodnote a zdravotné vyhlásenia. Ako chápať symboly E.