Nový zákon nielen o audítoroch, audite, ale aj o dohľade nad výkonom auditu - Hvoždarová, Jana
Informácia o dlho očakávanom a tvrdo diskutovanom novom zákone, ktorý rieši problematiku slovenského audítorstva v medzinárodnom kontexte. Prehľad a základná informácia o uvedenom zákone (č. 540/2007 Z.z. o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu).)