Riadenie rizík retailovej banky - Slepecký, Jaroslav
Vybrané teoretické aspekty riadenia rizík v retailovej banke. Externé riziká, interné riziká, trhové riziko, operačné riziko, modelové riziko. Riadenie rizika individuálneho klienta v úverovom procese. Konkrétne postupy banky pri schvaľovaní úveru individuálnemu klientovi.