Tvorba regionálneho produktu cestovného ruchu X. konferencia o cestovnom ruchu - Eliašová, Darina
Definícia regiónu a stratégia rozvoja CR v podmienkach EÚ. Hľadanie lepšej komunikácie. Spájanie cieľov rozvoja CR s verejným záujmom. Témy rokovania X. konferencie o cestovnom ruchu (23.októbra 2007, Banská Bystrica).