Vybrané aspekty inovačního prostředí v regionech ČR - Frantál, Bohumil
Hodnotenie priestorových odlišností, podobností inovačného prostredia a potenciálu jednotlivých krajov a regiónov NUTS II ČR na základe vybraných ukazovateľov Testovanie a hodnotenie zvolenej metodiky.