Finančná a nefinančná analýza pri posudzovaní úverového rizika vybraných úverových subjektov v bankách - Tkáčová, Jana, 1977-
Analýza firemných klientov. Finančná analýza na základe finančných ukazovateľov. Nefinančná (kvalitatívna) analýza. Analýza miest, mestských častí a obcí. Analýza úverovej schopnosti bánk.