Abeceda účetnictví v praxi
Oceňovanie finančného majetku. Dlhodobé cenné papiere a podiely. Cenné papiere v cudzej mene. Predaj dlhodobého finančného majetku. Inventarizácia cenných papierov. Precenenie majetkovej účasti. Krátkodobé cenné papiere a podiely. Peniaze, ceniny, úvery.