Bazilej II-zlepšenie spôsobov riadenia rizika a zvýšenie stability bánk - Jánošová, Veronika, 1953-
Hlavné ciele nových pravidiel Bazilej II. Štruktúra Bazilej II. Spôsoby merania úverového rizika. Zaradenie klientov do segmentov. Klasifikácia pohľadávok z úverov a ich rizikové váhy podľa ratingových tried.