Novinky v nemocenskom poistení - Kupkovičová, Simona
Nemocenské dávky podľa novely zákona o sociálnom poistení od 1. januára 2008. Právne postavenie doktorandov v dennej forme štúdia. Doktorandi v ochrannej lehote. Dobrovoľné nemocenské poistenie u doktorandov. Nárok na nemocenské dávky dôchodcov. Všeobecné podmienky nároku na nemocenské dávky. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.