Trhy práce v České republice a dalších zemích EU v podmínkach realizace cílů Lisabonské strategie - Zeman, Karel
Vývoj, úroveň a dynamika základných parametrov trhu práce. Miera zamestnanosti a nezamestnanosti. Vývoj celkovej miery nezamestnanosti v gendrovej štruktúre vo vybraných členských štátoch EÚ. Využitie pracovného času. Regionálne parametre trhu práce.