Núdzový stav - Hübel, Jozef
Slovensko pomaly začína strácať svoju konkurenčnú výhodu - dostatok lacnej a kvalifikovanej pracovnej sily. Názory personalistov na daný problém. Čo robí ministerstvo práce pre riešenie daného problému. Mnohí zamestnávatelia sú ochotní a pripravení si nových zamestnancov vyškoliť. Ako uspokojiť trh práce. Regióny a zamestnávatelia.