Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2007 - Oravcová, Martina
Právna úprava podávania daňových priznaní k dani z príjmov za rok 2007. Lehoty na podanie daňového priznania. Spôsob podania. Opravné a dodatočné daňové priznanie. Platenie dane. Sankcie. Kto má povinnosť podať danové priznanie. Príjmy, ktoré sa v daňovom priznaní neuvádzajú. Odpočet daňovej straty. Nezdaniteľné časti základu dane. Daňový bonus. Príjmy zo zahraničia. Praktické príklady. Vzory tlačív.