Zaklínadlá marketingu a reklamy + 10 najlepších tipov, ako si zlepšíte odbyt a imidž - Dobrovodská, Katarína
1. Spoznajte svojho zákazníka. 2. Zamerajte sa na trh. 3. Prezentujte hodnoty. 4. Rozširujte svoju sieť. 5. Budujte pevné vzťahy. 6. Pre a proti. 7. Poučte sa z chýb, vnímajte kritiku. 8. Komunikujte. 9. Neverte všetkým poučkám. 10. Pôsobte pozitívne.