Verejná správa v niektorých krajinách Európskej únie - Jasaňová, Katarína
Verejná správa v pôvodných členských štátoch Európskej únie. Ich rozdiely. Reforma verejnej správy v nových členských štátoch. Reforma verejnej správy na Slovensku.