Swot analýza pomôže marketingu - Dzurová, Mária
Využívanie marketingových nástrojov na vyriešenie rôznych problémových situácií na trhu. Odlíšenie sa od konkurencie. Swot analýza ako základ pre analýzu marketingového prostredia. Dôležitosť poznania silných a slabých stránok logistickej firmy. Skúmanie demografických faktorov.