Vykazovanie komplexného výsledku v účtovnej závierke - Šulovská, Miriama, 1980-
Novela štandardu IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky s účinnosťou od 1. januára 2009. Definícia pojmov: komplexný výsledok, výnos, náklad, tržby, prírastky - zisky a úbytky - straty. Dve formy výkazu komplexného výsledku. Obsah výkazu o zmenách vo vlastnom imaní. Cieľ novely štandardu IAS 1.