Empirické metódy rozhodovania v manažmente - Magdolenová, Jana
Vymedzenie metód rozhodovania vo všeobecnosti. Klasifikácia metód rozhodovania v odbornej literatúre. Empirické metódy rozhodovania. Metóda Delphi. Brainstorming. Modifikácie brainstormingu. Brainwriting. Metóda Synectics. Metóda scenárov.