Od ISO k výnimočnosti
Medzinárodná organizácia pre normalizáciu (ISO), na základe priaznivých skúseností s kvalitou v niektorých odvetviach priemyslu, vytvorila návod na vytvorenie kvalitnej organizácie označený ako norma systému manažérstva kvality ISO 9001 (aj ISO 9002 a ISO 9003). História ISO. Perspektíva. Národná cena za kvalitu. Model výnimočnosti EFQM.