Digitálna samospráva nie je sci-fi
Projekt fungovania miestnej samosprávy na báze IT technológií by mohol priniesť mnohé, doslova revolučné zmeny. Digitálny mestský úrad. Spracovanie dát. Verejné služby on-line. Menej papierovania. E-demokracia. Efektívna zastupiteľská demokracia. Moderná škola, elektronické vzdelávanie.