Sedem krokov rastu produktivity - Gregor, Milan
Slovenské centrum produktivity (SLCP) využíva pri projektoch zlepšovania produktivity postup s nasledovnými siedmimi krokmi.1. Deklarácia manažmentu. 2. Audit produktivity. 3. Systém merania produktivity. 4. Príprava pracovníkov na zlepšovanie produktivity. 5. Návrh akčného plánu. 6. Realizácia akčných plánov. 7. Vyhodnotenie výsledkov a prínosov z projektov.