Prezident Vladimír Putin a varianty vývoja po jeho odchode - Belmiloud, Majid
Hospodársky rozvoj Ruska za vlády Vladimíra Putina. Hnacím motorom rastu ruskej ekonomiky sú vysoký spotrebiteľský dopyt, drahá ropa a plyn. Sociálno-ekonomické reformy V. Putina. Ciele v medzinárodnom ekonomickom prostredí, ktoré V. Putin presadzoval. Varianty, ktorými sa môže V. Putin opäť dostať k moci. Budúcnosť V. Putina. Trendy, ktoré Putin neriešil a bude sa nimi musieť zaoberať nástupca.