Virtuálny začiatok, reálny úspech - Hudec, Marián
Digitálny podnik (Digital factory) - prvý na Slovensku vznikol v Žiline a je súčasťou Stredoeurópskeho technologického inštitútu (CEIT). Začal fungovať v roku 2007 ako spoločné pracovisko Slovenského centra produktivity a Žilinskej univerzity. Technológie digitálneho podniku. Postup 3D projektovania. Výhody digitálneho podniku. Príprava odborníkov pre digitálny podnik na Žilinskej univerzite.