European identity - does it exist? - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Popis nového kurzu pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Kurz "Tvorba a vývoj európskej civilizácie" - charakteristika. Význam vyučovania cudzích jazykov. Snaha o integráciu vyučovania cudzích jazykov v rámci krajín Európskej únie. "Byť Európanom nie je otázkou pôvodu, ale vzdelania". Problém Európskej identity.