EU a Austrálie ve Světové obchodní organizaci - Novotná, Erika
Aktuálne otázky vzájomných vzťahov EÚ a Austrálie so zreteľom na pôsobenie obidvoch subjektov vo WTO. Vzájomné vzťahy partnerov vo všeobecnosti a obchodná spolupráca. Spoločné záujmy a sporné oblasti vzájomných vzťahov.