Relationship of the Czech society to the EU - Jirásková, Kateřina
Vzťah českej spoločnosti k EÚ. Očakávania týkajúce sa rastu životnej úrovne po vstupe do EÚ. Referendum o členstve v EÚ, výsledky. Mienka českej populácie o európskej ústave.