Ste pripravení na euro? - Srnka, Róbert
Euro ako predmet verejného záujmu. Kedy sa začať pripravovať. Ako sa pripraviť. Aké sú hlavné významné náklady spojené s prijatím eura. Vyhnite sa nepríjemným prekvapeniam.