Oceňovanie aktív a záväzkov podľa IFRS - Šlosárová, Anna
Rozpoznávanie základných zložiek účtovnej závierky. Oceňovanie základne. Oceňovanie aktív a záväzkov súčasnou hodnotou a použitie metódy efektívnej úrokovej miery. Nasledujúce ocenenie. Príklady.