Konsolidace výkaznictví - Becker
Potreba a zaistenie informácií. Tvorba pojmov vo výkazníctve. Prechod od štandardného výkazníctva k flexibilnému informačnému systému. Fázový model pre účely tvorby efektívneho výkazníctva.