Dokumenty strategického významu - Moravčík, Tomáš
Snaha o spoločné riešenie dopravnej politiky a kooperáciu v oblasti dopravy na medzinárodnej úrovni. Dokumenty Európskej únie so strategickým významom. Lisabonská stratégia. Biela kniha - európska dopravná politika do roku 2010. Program Marco Polo. Operačný program doprava.