Systémy správy skladu a ich možné prínosy
Správa a riadenie veľkého skladu vyžadujú jasnú organizáciu, efektívne a dynamické plánovanie a riadenie, ktoré dokáže reagovať na poruchy. Tento proces bez systému správy skladu nie je možný. Nezávisle na architektúre - či ide o súčasť systému ERP alebo o samostatný systém, zodpovedá WMS za všetky procesy v sklade a spolu s použitou technikou podporuje hospodárnosť. Možné prínosy WMS a podpora skladových procesov. Využitie WMS pri zásobovaní aumobilky.