Poistný trh v Slovenskej republike v siločiarach novej ekonomiky - Pastoráková, Erika, 1972-
Vybrané ukazovatele poistného trhu v SR ako východiská hodnotenia. Vybrané zmeny v legislatíve s dopadom na poistný trh v SR. Tendencie aktuálneho vývoja ako odpoveď poistného trhu v SR na výzvy novej ekonomiky.