Hlavné trendy ktoré umožnili rozvoj outsourcingu - Milecová, Miroslava
Narastajúci význam úlohy outsourcingu ako strategického nástroja a zdroja konkurenčnej výhody pre spoločnosti. Outsourcingový koncept. Zmeny v podnikateľskom prostredí, ktoré viedli k rozvoju outsourcingu.