Formy a metódy vzdelávania manažérov v Slovenskej republike. Názory manažérov na ich vzdelávanie - Potašová, Bronislava
Charakteristika efektívneho manažéra. Odborné kompetencie manažéra. Empirický prieskum o stave manažérskeho vzdelávania. Výsledky empirického skúmania dotazníkovou metódou. Rozdiely v odpovediach manažérov podľa vlastníctva spoločnosti.