Začnite s prípravami okamžite - Sotník, Alexander
Na zorganizovanie a koordináciu pomerne zložitého procesu pri zavedení eura je potrebné kvalitné manažovanie projektu. Zavedenie eura ovplyvní všetky prevídzkové činnosti každého podniku. Pôjde o vnútorné aj vonkajšie prevádzkové procesy. Zmeny softvéru a informačných procesov sa dotknú všetkých podnikateľských subjektov. Achilovou pätou budú malí a strední podnikatrelia, najmä obchodníci. Duálne zobrazovanie cien. Harmonogram na prijatie eura.