Zvyšovanie bezpečnosti a zlepšovanie kvality v logistike - Moravčík, Tomáš
Ochrana materiálového roku v logistike. Činnosť organizácie TAPA, ktorej cieľom je ochrana výrobkov v rámci logistického reťazca. Eliminácia kriminálnej činnosti a prevencia pred krádežmi počas logistických operácií. Bezpčenostné štandardy FSR. Získanie certifikátu TAPA. Členovia TAPA.