Český bankovní sektor vs. evropské banky - Davidová, Petra
Český bankový sektor ako súčasť európskeho bankového trhu. Dôvody rozdielnych charakteristík bankových sektorov medzi regiónmi i jednotlivými krajinami. Približovanie úrovní bankového podnikania. Úverová expanzia. Podiel zahraničných vlastníkov. Medzinárodné porovnanie vo vybraných oblastiach. Úrokový, neúrokový zisk. Vplyv národnej legislatívy. Využívanie internetových kanálov. Internetové bankovníctvo. Stárnutie obyvateľstva.