Společenská odpovědnost a korektní podnikání
Presadzovanie princípov, ako sú zodpovednosť a transparentnosť v aktivitách organizácie, zhoda činností organizácie s medzinárodnými štandardmi a národnou legislatívou v rámci podnikania. Princípy spoločenskej zodpovednosti - CSR- ako súčasť firemnej stratégie. Kódex korektného podnikania.