Modelovanie a prognózovanie vývoja výmenných kurzov - SKK/EUR, SKK/USD a USD/EUR - Chocholatá, Michaela, 1977-
Zovšeobecnenie modelu ARCH a konštrukcia modelu GARCH (generalized ARCH). Modelovanie volatility, testovanie rozdielnosti logaritmických temp rastu a výpočet prognóz jednotlivých výmenných kurzov.