IFRS 7: Finanční nástroje, zveřejňování a "nový pohled" - Šárovec, Robert
Medzinárodný štandard účtovného výkazníctva IFRS 7. Rozdiely medzi IAS 32 a IFRS 7. Prínos IFRS 7. Analýza úverového rizika. Riziko likvidity a trhové riziko. Verné a pravdivé zobrazenie.