Optimalizácia rozvozu materiálu - Čičková, Zuzana, 1978-
Úloha obchodného cestujúceho je jednou z najznámejších úloh nielen z hľadiska teórie operačného výskumu, ale aj pre význam vyplývajúci z jej možných praktických aplikácií. Príspevok sumarizuje možné modifikácie úlohy obchodného cestujúceho.