Postihy za porušenie pracovnej disciplíny - Tichý, Miroslav
Pracovná disciplína - obsah. Právne povinnosti zamestnanca. Dodržiavanie zákazu fajčenia na pracovisku. Výkon inej zárobkovej činnosti. Pracovný poriadok ako právny dokument. Disciplinárna zodpovednosť.